Hit the beach

Ska snart möta upp lite människor för att gå ner till stranden, men tänkte att jag kunde göra en uppdatering här innan! Har inte hunnit med så mycket än men jag ska försöka berätta om det lilla jag har gjort.


Det blir min andra dag i Miami idag, känns som jag har varit här mycket längre redan. Har verkligen börjar komma in i engelskan och träffat lite kompisar så det är grymt.
Min första dag i skolan igår kom jag lite försent till. Hittade först inte skolan så blev ca en halvtimme sen. Fick skriva ett litet test för att se vilken kunskapsnivå jag låg på och sen fick vi lite allmän information innan klasserna drog igång. Jetlagad som jag är gick jag efter skolan tillbaka till mitt rum och sov någon timme. När jag vaknade hade min roomie gått till sina klasser för dagen så jag bestämmer mig för att gå och köpa en bikini för att ladda till stranden, kom därifrån med två stycken. Victoria's secret såklart. Vid 6 tiden mötte jag upp lite students utanför skolan. Vi gick och satte oss på en uteservering, tog några drinkar och lärde känna varandra. Super mys.


Idag har jag inte hunnit med mer än att vara i skolan och snart ska jag till stranden i en av mina nya bikinis. Ska försöka ta lite bilder och så ni får se hur jag har det, men bilder har aldrig varit min starka sida! Love



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0