Måndag

Crazy vad fort tiden går har redan varit här i en vecka! Livet här i Miami är såå härligt. Solar och badar varje dag, träffar hela tiden nya människor och lär mig engelska. 

Bytte hotell idag. Innan bodde jag på 'Clay Hotel', kanske inte den standarden jag hade hoppats på och som jag dessutom delade med min stökiga och ganska så osociala roomie. Så gick till skolan och klagade för andra gången idag och fick möjligheten att byta upp mig för en värd summa vilket jag gjorde på direkten! Så gick hem och packade ner mina saker i resväskan innan jag vinkade in en taxi. Nu bor jag lite längre bort från skolan 20 minuters promenad skulle jag tro, innan tog det 5, men en liten promenad är det värt. Riktiga sängar, fräscht och stort med ett riktigt kök. I'm happy! Har också fått en ny roomie, en fransyska som kom igår. Här på det nya hotellet har vi också pool, så efter att ha packat upp allt gick jag och la mig i en solstol med musik i öronen. 

Ja vad har jag annars gjort.. lite allt möjligt! Tagit lite drinkar med roligt folk, festade första gången här i Miami i fredags, och sen sovit såklart. Känner mig helt slut efter alla nya intryck och tidsomställningen! 
Nu tänkte jag slå ihop datorn och fråga min roomie Emelie om hon är lika hungrig som jag. Love



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0